Barndans födda 2013-2015

 

DunderSMÅ – Dansmix, dans för barn födda 2013-2014

Här får barnen möta olika stilar, så som jazz, disco och hip hop. Vi fokuserar på kroppskontroll, musikalitet & rytm och dansglädje. Vi bland in både lek, improvisation och teknikövningar. Det är viktigt att ledaren får möjlighet att skapa en bra relation och gruppdynamik med dansarna varav vi valt att hålla dessa lektioner utan föräldrar i salen. Vi bjuder in föräldrarna på slutet av de två första lektionerna för att visa en del i vad som gjorts under lektionen. I slutet av terminen bjuds nära och kära på show.

Erica Dunder står för kursupplägget och DunderDansare är ledare för dessa grupper. Ledare presenteras närmare kursstart.

Klädsel: Mjuka bekväma kläder, håret uppsatt och vi dansar barfota.

GRUPP 1:  Måndag kl. 16.30-17.10, Barn födda 2014-2013 

GRUPP 2:  Måndag kl. 17.30-18.10, Barn födda 2014-2013

GRUPP 3:  Torsdag kl. 17.30-18.10 Barn födda 2013 & några strö platser för barn födda 2014

GRUPP 4:  Torsdag kl. 18.15-19.00, Barn födda 2013, fortsättningsgrupp för de som dansat i DunderSMÅ innan.  

 

Pris: 105 €/ termin + gemensamma scenkläder på 20 € tillkommer.

Terminsstart: v 3-13, show 28.3, genrep tillkommer

Anmälan: Anmäl ditt barn genom att maila dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn och födelseår samt vilken grupp ni önskar. Uppge även dansarens målsmän och telefonummer. Skriv även om barnet tidigare dansat i DunderSMÅ

———————————————————————————————————————-

 

DunderLITEN – Dansmix, dans för barn födda 2015

Denna grupp är för barn men eget dansintresse och vana att delta i grupp samt kan vara utan förälder.

Här får barnen möta olika stilar, så som jazz, balett, disco, hip hop. Vi fokuserar på kroppskontroll, musikalitet & rytm och dansglädje. Vi bland in både lek, improvisation och teknikövningar. Det är viktigt att ledaren får möjlighet att skapa en bra relation och gruppdynamik med dansarna varav vi valt att hålla dessa lektioner utan föräldrar i salen. Vi bjuder in föräldrarna på slutet av de två första lektionerna för att visa en del i vad som gjorts under lektionen. I slutet av terminen bjuds nära och kära på show.

Erica Dunder står för kursupplägget och DunderDansare är ledare för dessa grupper. Ledare presenteras närmare kursstart.

Torsdagar kl. 16.00-16.35

Torsdagar kl. 16.45-17.20 

Pris: 105 €

Termin: v 3-13

Anmäl din dansare genom att maila dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn, fördelseår, målsmans telefonnummer.

Begränsat antal platser!

——————————————————————————————————————-

BarnBalett 

Här får barnen bekanta sig med balettkänslan och dess musik. Genom leken övar vi koncentrationen, koordinationen och rytmiken. Vi svävar, hoppar, dansar fort/långsamt/mjukt/hårt/stort/litet, vi drömmer och dansar.

Viktigt är att dansaren kan delta utan föräldrar och har vana att vara i grupp. Passar barn födda 2014-2012. Gruppen passar dansare med eget intresse för dans och går/gått i dansgrupp tidigare.

Klädsel: Vita strumpbyxor, ljusa tossor och en balettdräkt med tutu/ shorts och t-tisha. Denna beställs in för gruppen som även blir scenplagget. Fram tills dräkten kommer använda bekväma kläder.

Erica Dunder står för kursupplägget och DunderDansare är ledare för dessa grupper.

Tisdagar kl. 18.15-19.00

Termin: v 3-13, show 28.3, genrep tillkommer

Pris: 105 € + dräkten.  Om dansaren redan går på DunderLiten/DunderSMÅ är priset reducerat till 75 € + dräkten.

Anmälan görs till dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn, födelseår samt om dansaren går i annan aktivitet i dunderdans samt målsmans telefonnr.

———————————————————————————————————————-