Kurser & Workshops

sambaDunderdans är öppen för alla med ett brinnande intresse för dans och show -över 250 tjejer och killar i åldrarna 7–ca. 25 år där gemenskap och dansglädje är ledorden.

Dunderdans erbjuder både dansgrupper och showgrupper:

– Dansgrupperna är för de elever som vill dansa 1 gång i veckan.
– Showgrupperna har fokus på shower och uppvisningar och eleverna dansar  minst 2 ggr i veckan.

Dansgrupper: Dansar 1 gång i veckan. Inget inträdesprov och vi gör vårt bästa att ta in alla elever.

Showgrupper: För de elever som dansat minst 1 år med Dunderdans. Till denna grupp kan man ej anmäla sig till utan enbart anmäla sitt intresse. I showgrupp bör man ha stort intresse för dans och uppvisning, ivrg på svårare koreografier och teknikövning/stretch/styrka/teater. Redo på bonusföreställningar under året som kommer upp. God närvaro är viktigt!

Kortare kurser och workshops: Dunderdans erbjuder även hösten 2014 korta kurser & workshops för vuxna och småbarnsdans för 5-6 åringar. Info finner ni på nyheter och under fliken ”Kurser” och dess olika underrubriker.

Att du som dansare och förälder får de bästa förutsättningarna är viktigt för oss. Vi lyssnar på din feedback och därför kan du varje termin hitta nyheter på hemsidan.

Våra kurser i dans är populära och för varje termin fylls grupperna snabbt. För oss är det viktigt att alla ska få chansen att dansa och vi gör så gott vi kan för att ta in alla elever som önskar dansa. Dansgrupperna är stora till antalet elever och dansglädjen stor. Showgrupperna är mindre antal elever.

Danskläder:

  • Vi dansar barfota
  • Bekväma kläder du trivs i och kan röra dig fritt i
  • Håret i svans eller knut under lektionstid