DunderLITEN – Anmälan har öppnat!

DunderLITEN – Dansmix, dans för barn födda 2014

FULLSATT! Hör av er ifall det finns intresse. Då kan vi ordnar en till grupp! 

Denna grupp är för barn men eget dansintresse och vana att delta i grupp. Denna grupp är endast för dansare, föräldrarna får vänta utanför salen. Om man som förälder önskar delta/se på under lektionen rekommenderas gruppen DunderMINI, men om barnet inte tidigare bekantat sig med dans kan gruppen DudnerMINI vara passande.

Här får barnen möta olika stilar, så som jazz, balett, disco. Vi fokuserar på kroppskontroll, musikalitet & rytm och dansglädje. Vi blandar in både lek, improvisation och teknikövningar. Det är viktigt att ledaren får möjlighet att skapa en bra relation och gruppdynamik med dansarna varav vi valt att hålla dessa lektioner utan föräldrar i salen. Vi bjuder in föräldrarna på slutet av de två första lektionerna för att visa en del i vad som gjorts under lektionen. I slutet av terminen bjuds nära och kära på show.

Klädsel: Den dansare som vill kan ha en body och stumpbyxor utan fot och håret i knut. Det går även bra med mjuka bekväma kläder, håret uppsatt.  Vi dansar barfota eller med tossor.

Torsdagar kl. 16.45-17.30

v. 40-48 (ledigt under höstlovet v 42)

Lokal: Meddelas närmare kursstart

Ledare: 1-2 DunderDansare leder denna klass, med ett styrt DunderDans-progrem. Erica Dunder kommer delta i börjar av terminen.

Pris: 85 € (priset är reducerat pga av att denna klass startar senare in i terminen)

Anmäl din dansare genom att maila dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn, fördelseår, målsmans telefonnummer.

Begränsat antal platser!

Det här inlägget har 0 Kommentarer

Skriv en kommentar