Ny info inför DansFabriken 31.3

Dansare och föräldrar,

1. DunderDans arbetar för att alla ska få dela scenen tillsammans. I det ingår det att alla ska få testa på de platser som finns på scenen, dvs längst bak, längs fram, mitten och på sidorna. Här försöker vi vara så rättvisa som det bara är möjligt och dansarna byter platser i dansen. För att detta ska flyta på är det viktigt att så många som möjligt deltar i så gott som alla träningar. Är någon borta kan det ”rådda bort” den som står bredvid. Därför önskar vi nu oss god närvaro på resterande klasser. Är man sjuk är det självklart en  giltig orsak. Alla är viktiga! EN för alla, ALLA för en!

2. Det är obligatoriskt att delta i förberedande genrep och genrep. Detta är för att DU som dansare ska veta var du ska stå/göra osv, men även för att den du står bredvid ska känna trygghet.

3. JA, man måste delta i BÅDA showerna 2 & 3 maj. Orsaken står OVAN. Det blir för rörigt i platser osv om inte alla är med.

4. Det kan vara bra att ha alla scenkläder/telefon/meik osv i en låda i omklädningsrummet. Detta för att MÅNGA grupper delar omklädningsrum och vi kan inte ha saker liggandes på golvet. Vanlig papplåda går bra! (bild finns längre ner!)

5. Biljetterna köps via ALANDICA och biljettförsäljningen öppnar fredagen den 10.4 kl. 9.00 (ingen biljett säljes före denna tid)

6. Är du som förälder nervös inför showen? Lägg inte din känsla på dansaren. Vi som träffar grupperna känner tillit!

7. Kontrollera så att du redan nu har koll på scenkläderna.

8. Information om hur håret ska vara på scenen kommer upp inom kort!

9. Låtlistan/låtordningen på showen kommer dagarna innan show och kan ändras i sista sekund (det svåraste av allt!) Denna låtlista ska finnas på/i dansarens låda och då gärna markerat vilken dans man ska dansa i. Kommer information längre fram.

10. Gruppbilder kommer tas på ALLA grupper 3.5 innan showtid!

11. WOHOO!!! Snart är det showtime! Ät 3 näringsrika mål om dagen + mellanmål. Sov minst 8h per natt och glöm inte att få in lite friskluft i lungorna. Nu gäller det att vi alla håller oss friska. Tvätta händerna och vi delar INTE vattenflaska med varandra.

DansFabriken 

Datum: 2-3 maj, 2 shower

Show 1: Lördag 2 maj kl. 18.30

Show 2: Söndag 3 maj kl. 14.30

 

lådalåda1

Det här inlägget har 0 Kommentarer

Skriv en kommentar