Barndans födda 2014-2017

 

ANMÄLAN ÖPPNAR ONSDAG 26.5.

DunderSMÅ – Dansmix, dans för barn födda 2016-2015

Här får barnen möta olika stilar, så som jazz, disco och hip hop. Vi fokuserar på kroppskontroll, musikalitet & rytm och dansglädje. Vi bland in både lek, improvisation och teknikövningar. Det är viktigt att ledaren får möjlighet att skapa en bra relation och gruppdynamik med dansarna varav vi valt att hålla dessa lektioner utan föräldrar i salen. Vi bjuder in föräldrarna på slutet av den andra klassen för att visa en del i vad som gjorts under lektionen. I slutet av terminen bjuds nära och kära på show.

Erica Dunder står för kursupplägget och DunderDansare är ledare för dessa grupper. Ledare presenteras närmare kursstart.

Klädsel: Mjuka bekväma kläder, håret uppsatt och vi dansar barfota.

GRUPP 1:  Måndag kl. 16.30-17.10, Barn födda 2016-2015 

GRUPP 2:  Måndag kl. 17.30-18.10, Barn födda 2016-2015 

GRUPP 3:  Torsdag kl. 17.30-18.10 Barn födda 2016-2015

NYHET

GRUPP 4: DISCOKids – Platser finns!

Torsdag kl. 18.15-19.00, Barn födda 2015-2014 fortsättningsgrupp för de som dansat i DunderSMÅ innan. Passar barn med intresse för snabb dans med mycket hopp & armar. Denna grupp är för dansare MiniD/BarnBalett/DansAkro och vill dansa 2 ggr i veckan.

Pris: 108 €/ termin + gemensamma scenkläder på 20 € tillkommer.

Terminsstart: v 2-12, ledigt v 8. Show 8-9 April på Alandica.

Anmälan: Anmäl ditt barn genom att maila dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn och födelseår samt vilken grupp ni önskar. Uppge även dansarens målsmän och telefonummer. Skriv även om barnet tidigare dansat i DunderSMÅ

————————————————————————————————————

DunderLITEN – Dansmix, dans för barn födda 2017 och barn födda 2016 som önskar minde grupp. 

Denna grupp är för barn men eget dansintresse och vana att delta i grupp samt kan vara utan förälder.

Här får barnen möta olika stilar, så som jazz, balett, disco, hip hop. Vi fokuserar på kroppskontroll, musikalitet & rytm och dansglädje. Vi bland in både lek, improvisation och teknikövningar. Det är viktigt att ledaren får möjlighet att skapa en bra relation och gruppdynamik med dansarna varav vi valt att hålla dessa lektioner utan föräldrar i salen. Vi bjuder in föräldrarna på slutet av de två första lektionerna för att visa en del i vad som gjorts under lektionen. I slutet av terminen bjuds nära och kära på show.

Erica Dunder står för kursupplägget och DunderDansare är ledare för dessa grupper. Ledare presenteras närmare kursstart.

Torsdagar kl. 16.00-16.35  – Plats finns!

Torsdagar kl. 16.45-17.20 – Plats finns!

Pris: 108 €

Termin: v 2-12, ledigt v 8. Show under v 13 i danslokalen.

Anmäl din dansare genom att maila dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn, fördelseår, målsmans telefonnummer.

Begränsat antal platser!

————————————————————————————————————

BarnBalett & Slow 

Här får barnen bekanta sig med balettkänslan och dess musik samt en introduktion i stilen slow. Genom DANSEN övar vi koncentrationen, koordinationen och rytmiken. Vi svävar, hoppar, dansar fort/långsamt/mjukt/hårt/stort/litet, vi drömmer och dansar.

Viktigt är att dansaren kan delta utan föräldrar och har vana att vara i dansgrupp. Passar barn födda 2014-2012. Gruppen passar dansare med eget intresse för dans och går/gått i dansgrupp tidigare.

Klädsel: Vita strumpbyxor, ljusa tossor och en balettdräkt med tutu/ shorts och t-tisha. Håret i knut. Den gemensamma body&tutu /shorts&T-shirt beställs in till gruppen av DunderDans, och det blir även scenplagget. Fram tills scenplagget kommer används bekväma kläder. Scenplagget beställs efter klass 2 i höst.

Erica Dunder står för kursupplägget och DunderDansare är ledare för dessa grupper: Ledare: Kajsa Karlsson med hjälpledare Stella Branér.

Tisdagar kl. 18.15-19.00 PLATS FINNS!

Termin: v 2-12,  ledigt v 8. Show 8-9 april på Alandica.

Pris: 108 € + dräkten.  Om dansaren redan går på DunderSMÅ/MiniD är priset reducerat till 75 € + scenplagget.

Anmälan görs till dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn, födelseår samt om dansaren går i annan aktivitet i dunderdans samt målsmans telefonnr.

————————————————————————————————————

DansAkro för barn

Här får barnen bekanta sig med dansakro och dess rörelser och trix.  Genom leken övar vi koncentrationen & koordinationen. Vi dansar, leker och gör förövningar för kullerbyttor, huvud & handstående och hjulningar. Till denna grupp ingår även olika hopp och golvdelar. Dessa trix läggs sedan ihop till en fin dansant koreografi.

Viktigt är att dansaren kan delta utan föräldrar och har vana att vara i dansgrupp. Passar barn födda 2014-2012. Gruppen passar dansare med eget intresse för dans & akro och  gärna går/gått i dansgrupp tidigare.

Klädsel:  Barfota, shorts/tights och t-tisha. Vi kommer göra en gemensam beställning på en body.Denna beställs in för gruppen som även blir scenplagget. Fram tills bodyn kommer använda bekväma kläder. Dräkten beställs efter klass 2 i höst. Dräkten beställs efter klass 2 i höst. Håret i fläta/låg svans eller på annat vis borta från ögonen.

Erica Dunder står för kursupplägget och DunderDansare är ledare för dessa grupper: Ledare presenteras närmare kursstart.

Måndagar kl. 18.15-19.00 Plats finns!

Termin: v 2-12, ledigt v 8. Show på Alandica 8-9 April.

Begränsat antal platser.

Pris: 108 € + dräkten.  Om dansaren redan går på DunderSMÅ/MiniD är priset reducerat till 75 € + dräkten.

Anmälan görs till dunderdans@gmail.com. Uppge dansarens namn, födelseår samt om dansaren går i annan aktivitet i dunderdans samt målsmans telefonnr.