DunderDans + Fryk/DJ White Wolf = DunderDansLåtMixar

DunderDans har den stora glädjen att samarbeta med Fredrik Hitonen. Han fixar DunderDans låtmixar! Här nedan följer bild och info om Fredrik.

”Fredrik Hitonen aka Fryk/DJ White Wolf
Jag älskar musik, det är en av mina passioner i livet, jag spelar i princip vad som helst. Jag har varit verksam som DJ sedan 13 år tillbaka. Spelade första gången som DJ på lågstadiedisco när jag själv hade börjat i högstadiet. När jag sedan började Ålands yrkesskola hamnade DJ:andet i bakgrunden för det som jag kanske är mest känd för på Åland, Rap, under namnet Fryk. DJ-intresset började växa fram igen 2010 när jag inledde mina studier på Ljud- och musikproduktionsprogrammet på Högskolan Dalarna. Där började jag spela och producera musik från flera olika genrer inom elektronisk dansmusik så som Dubstep, Glitch hop, Moombahton och House.

Idag spelar jag mest blandad musik på bröllop och födelsedagsfester, men när jag har möjlighet så älskar jag att plocka fram DJ-prylarna och slänga ihop en riktigt tung och rå Glitch hop-mix.”