Modern dans & Jazz

Kortkurs i Modern dans och Jazz med Malin Nordlund

3 tillfällen: 21.10, 28.10 & 4.11

Onsdagar kl. 20-21.30

Kostnad: 21 euro, faktura på första tillfälle

Plats: Rödakorsgården

Passar dig som börjar åk 8 & uppåt. Går du i åk 7  och vill delta, lämna in anmälan och finns det plats är du självklart välkommen!

Mitt namn är Malin Nordlund och jag har dansat i dunderdans sedan hösten 2010. Efter att jag tagit studenten förra året valde jag gå en ettårig danslinje med modern inriktning på Kävestas folkhögskola i Örebro. Nu är jag hemma på Åland igen och är jätteivrig på att få dela med mig av allt som jag har lärt mig!

Vid 3 olika tillfällen kommer vi att dansa både modern dans och jazz. Efter uppvärmning och strech kommer gå igenom några tekniska grunder som vi sedan får användning av i olika diagonaler och koreografier. Materialet kommer delvis att vara koreograferat av mina lärare vid Kävesta men mycket material kommer att vara mitt eget.

Anmälan ÖPPNAR 14.9 skicka mail till dunderdans@gmail.com Döp mailet: MalinsDans och i mailet lägger du namn, ålder, dansarens telefonnummer målsmans namn + telefonnummer. Först till kvarn!

 

malinworkshop