Workshop 1

WORKSHOP 1: Improvisationsteater

Torsdag 15.6 – Begränsat antal platser!

kl. 18.30-20.00 Åk 8-> uppåt (max 14 st)

Plats: Rödakorsgården i Mariehamn

Jag heter Sabina och är 31 år gammal. Jag har dansat i Dunderdans i 4 ½ år (Dropout & DS) och förutom dans tycker jag väldigt mycket om teater. Improvisationsteater provade jag på första gången för 3 år sedan och fastnade direkt! Sedan dess har jag gått nybörjarkurser i improvisationsteater både i Stockholm och på Åland och har varit med i två olika improföreställningar på Åland under våren.

Vad är improvisationsteater? Improvisationsteater är kort sagt teater utan manus! Det är en teaterform där handlingen, karaktärerna och dialogen hittas på i stunden i en lek, scen eller historia. Eftersom inget är förutbestämt och det inte finns något manus så kan man faktiskt aldrig göra fel i impro!

Under workshoppen fokuserar vi på att leka och ha roligt med teatern! Vi gör övningar för att lära oss bli bättre på att samarbeta och lyfta varandra, använda vår kreativitet och våga vara spontana! Övningarna är enkla och korta så att alla kan vara med, ingen tidigare erfarenhet krävs. Det blir mycket skratt och jag hoppas att ni ska känna ni tar med er den glädjen och kreativiteten hem också efter workshopen!

Klädsel: bekväm och lätt att röra sig i

Pris: 12 €, kontant betalning på plats!

Anmäl dig genom att maila dunderdans@gmail.com och döp mailet: Workshop 1. Uppge dansarens namn och telefonnummer samt vilken grupp som önskas.

Sabina