DunderMINI – Anmälan har öppnat!

DunderMINI  

Dans och Lek  -mix för barn födda 2015 & 2016

Under DunderMINI dansar dansaren tillsammans med en (1st) anhörig. Dansarens anhörig är aktivt med under hela lektionen och deltar i övningarna. Lektionen är riktad mot barnet och önskvärt är att det endast är en anhörig per dansaren i salen och vi dansar utan publik. Vi fokuserar på grov motoriska rörelser och den egna kroppsuppfattningen. Vi strävar efter att hålla glädjen och kreativiteten närvarande. Ingen fotografering under lektionerna tillåts.

Klädsel: Mjuka bekväma kläder, håret uppsatt och barfota eller med tossor.

Plats; Godbyvägen 11

GRUPPER:

  1. GRUPP 1: Ledare: Amanda Johansson. Amanda har sin egna dotter med under lektionstid. Kurs: v. 36-40 = 5 tillfällen. Lördagar kl. 10.15-10.55. pris: 56 € Lokal: DunderDansLokalen.
  2. GRUPP 2: Ledare: Sofie Widesköld. Sofie har sin egen dotter med under lektionstid.  Kurs: v. 36, 38 & 40 = 3 tillfällen (varannan vecka) Söndagar kl. 13.00- 13.45. Pris: 36 €. Lokal: DunderDansLokalen. Sofie blandar både dans & gymnastik på hennes klasser.

Amandas egna ord: Mitt namn är Amanda Johansson, 28år och hitflyttad från Sveriges västkust! Jag började dansa när jag var 7år och fastnade direkt! Gick Estet Dans på gymnasiet och har sedan gått en förberedande dansutbildning I Varberg. Dansat många olika stilar genom åren, men det är Jazz och Contemporary som ligger mig närmast.

Sofies egna ord: 

Gymnastik och dans har varit med mig hela livet och är så fantastiskt med den rörelseglädje, lagkänsla och självkänsla det ger. Därför älskar jag att förmedla det jag kan till andra och det är aldrig för tidigt eller sent att börja!
Truppgymnastik har jag tränat och tävlat sen fyra års ålder, tävlat USM, JSM och SM. 2007 tävlade jag VM i Cheerdance i Tokyo, en fantastisk upplevelse! Därefter blev jag ledare och har bl a tränat flera SM lag men fortsatt på en egen amatörmässig danskarriär vid sidan om. Efter jag själv fick barn har jag ”börjat om” och varit ledare för lekgympa, tidigare i Sverige och nu här på Åland. Det är så roligt att se de små utvecklas med små steg framåt och växa som personer när de lär sig och kan.

 

ANMÄLAN: Maila dunderdans@gmail.com. Uppge barnets namn och födelsetid samt målsmans mobilnummer samt vilken grupp du anmäler dig till.

 

Det här inlägget har 0 Kommentarer

Skriv en kommentar