Show: Julgatsöppning 18.11 – DunderSMÅ, MiniD, Hope, KaBOOM, Kaos & NoName

Denna show gäller DunderSMÅ grupp 1,2,3, MiniD, Hope, KaBOOM, Kaos & NoName.

Genrepet är obligatoriskt! Gärna utan publik så att vi kan arbeta ostört.

GENREP: Måndag 14.11 kl. 18.00-18.45, träff tidigast 10 min innan! Vi övar på torget i Mariehamn Varma kläder på! Påminner om att de måste kissa innan då det inte finns tid att gå för att uppsöka toalett! Tag med ficklampa och tomteluvan på! <3

SHOW: Fredag 18.11. TRÄFF kl. 18.00 träff vid lekparken vid Emmaus, TYSTA! för programmet för kvällen har redan börjat på scenen.  SHOW på torgscenen och nedanför kl. 18.30 ca 18.45 + gruppbild.   Barnen hämtas på plats i gruppordning så att det inte blir rörigt för dansaren! Kaos & NoName får gå fritt efter att showen är slut, resten av grupperna sitter ner tills en förälder hämtat upp. Ha ogärna egen träffpunkt för då har vi ingen kontroll om alla är upphämtade eller ej. Kom i tid och hämta din dansare, vi vill inte att dansaren ska bli olycklig över att få vänta.

Scenkläder: Svart nertill och valfritt upptill. Gärna vit halsduk och vita vantar, inget måste. VARMA KLÄDER! Vi dansar inte utan jacka!

TOMTELUVA ska grupperna DunderSMÅ, MiniD, Hope och KaBOOM ha! Kaos & NoName valfritt om de vill ha tomteluva eller vit mössa/pannband.

FICKLAMPA: ALLA grupper!

Det här inlägget har 0 Kommentarer

Skriv en kommentar