FULLSATT DansVaruhus, Sälj/Köp din biljett?

Biljettsläpp till årets stora shower DANSVARUHUSET skedde 8.4 kl.9.00 och i rekordfart. Ikväll gick de sista biljetterna och de flesta tog slut redan samma dag.

ROLIGT att vi är populära, men olyckligt för alla föräldrar/anhöriga/vänner som ej fått en biljett. Tyvärr måste jag meddela att vi EJ kommer ordna en  3:e show. Detta pga av flera orsaker men bl.a för att de yngre inte kommer orka hålla fokus och vi inte kan hålla Alandica fler dagar. Detta år som DunderDans fyller 15 år vill vi behålla showerna på samma sätt som tidigare år, dvs att vi alla dansar deltar strålkastarljuset tillsammans. Nästa år, år 16 kommer vi ändra upplägget.

 

Har du biljetter som du ej behöver? Jag önskar att Du inte säljer vidare den på Köp&Sälj eller på marknaden.ax. Vi måste låtar föräldrar till dansare få första prioritet och därav kan du sälja biljetten genom mig (dunderdans@gmail.com) eller genom vår hemliga DunderDans-Hemlig sida på Facebook. priset på biljetten MÅSTE vara till samma pris som du själv köpt den.

 

Jag önskar att alla håller ovanstående vädjan <3

 

 

 

 

Dansfabriken-2016-print

 

 

 

På fredag morgon kl 9.00 när Alandica öppnar och då öppnar samtidigt nätbokningen. Obs nätbokningen kan vara något försenad!

Önskar att alla respekterar tiden 9.00!

http://www.alandicaevents.ax/event_detail.con?iPage=9&iLan=1&event=8886

 

www.alandica.ax

Det här inlägget har 0 Kommentarer

Skriv en kommentar